top of page

 

Wil jij wetenschappelijk bewezen tips over effectieve didactiek?

 

Wil jij leren hoe je iemands aandacht kan pakken én vasthouden?

Wil je weten hoe je met nog meer impact voor een groep kan staan?

... dan is de workshop Didactisch Meesterschap perfect voor jou!

Tijdens deze workshop krijg je aan de hand van 'De twaalf bouwstenen voor effectieve didactiek'  inzicht in wetenschappelijk bewezen inzichten voor effectieve didactiek. Je leert hoe je studenten, leerlingen of cursisten geboeid houdt, motiveert en kunt beïnvloeden. Je leert wat leren écht is en hoe je ervoor zorgt dat informatie wordt omgezet naar kennis.

Ook maak je tijdens deze workshop kennis met het DISC gedragsstijlenmodel. Aan de hand van dit model krijg je inzicht in je eigen voorkeursgedragsstijl. Daarnaast leer je deze snel te herkennen bij anderen. Door hier op in te spelen leer je een veel effectiever leerklimaat te scheppen voor studenten, leerlingen of cursisten. Daarnaast geeft het een duidelijk beeld van je eigen kwaliteiten en uitdagingen.

Als klap op de vuurpijl krijgt elke deelnemer toegang tot een website waar een schat aan informatie en inspiratie te vinden is over didactiek, presenteren, beïnvloeden, motiveren en nog veel meer!

De workshop Didactisch Meesterschap is bijzonder geschikt voor iedereen die werkt met leerlingen, studenten en cursisten. De workshop kan zowel incompany als op locatie gegeven worden.

 

Voor aanvragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Roozen & Oonk. 

DISC_edited.jpg
download.png
bottom of page